Over ons
Hosting kwalitatief, betaalbaar en simpel maken. Dát is onze missie en dit is waar wij elke dag opnieuw voor gaan. Bij SpectraIP kan je rekenen op de beste support, een grote voorraad van technische kennis en ondernemerschap. Wij zorgen er niet alleen voor dat ondernemen makkelijker en leuker wordt, maar ook dat je klanten genieten van je online bereikbaarheid.

Bij ons kan je terecht voor webhosting, reseller hosting, complete servers of zelfs ruimte voor je eigen apparatuur in ons datacenter. Zo staan al je diensten onder één dak. We staan altijd voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt. Daarom zijn we elke dag geopend, zelfs in het weekend. Hierdoor is de reactietijd zo laag mogelijk: je bent snel van een antwoord op je vraag voorzien.


Onze infrastructuurDatacenter regio Amsterdam

SpectraIP heeft eigen rackspace in de Zaanstreek, gelegen bij Amsterdam

Om de beste continuïteit aan te bieden maken wij gebruik van redundant uitgevoerde koelsystemen, glasvezelverbindingen en stroomvoorzieningen. Als er een stroomstoring optreedt kunnen wij middels de aanwezige UPS en generator systemen het datacenter continu blijven voorzien van stroom.


Netwerk

SpectraIP beschikt over een eigen netwerk (AS62068) met meerdere glasvezel verbindingen en redundant uitgevoerde routers. Wij monitoren ons netwerk 24x7 en in het geval van calamiteiten kunnen wij direct ingrijpen.

Een rondleiding door ons datacenter is geen enkel probleem, neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding.